Hoe kan ik je helpen ?

Ik ben (HBO gediplomeerd psycho sociaal werkende) vele jaren werkzaam geweest op psychosociaal gebied in de sector huiselijk geweld, algemeen maatschappelijk werk en in de WMO. Zowel intramuraal (in instellingen) als ambulant bij de mensen thuis. Ik heb gedurende het werken altijd mijn heldervoelendheid ingezet. 

Sinds mijn jeugd voelde ik emoties/stemmingen aan bij mensen, in huizen, bij dieren. Toen ik ouder werd bleek de benaming van HSP (High Sensitive Person) erg passend te zijn en ben ik verder op zoek gegaan naar mijn persoonlijke vragen.

Door vallen en opstaan, onderzoeken, observeren, spiegelen, trainingen, workshops, studies (o.a. Fitvak, Medische Basiskennis volgens Platonormen, holistische massage en stoelyoga), en de nodige praktijkervaring heb ik besloten om voor mijn eigen pad te kiezen. Ik ben gekomen van klacht naar kracht door nu te kunnen werken als energetisch therapeute ! Alle diensten die ik geef werken. Ik heb ze ook zelf ervaren. 

Het leven is een blijvend leerproces waarin je leert van elkaar.

Ik kan nu mijn vaardigheden inzetten om een ander weer verder te brengen met inzichten, bewustzijnsvergroting, rust, acceptatie en ontspanning. Zodat jij de keuze kan maken om op een andere wijze naar je eigen leven te kijken, een betere levensstijl te leren ontwikkelen en daardoor meer in je veerkracht te komen.

Veranderen gaat immers nooit vanzelf, het gaat in kleine stappen, dan kom je ook vooruit.


Milly datau