Meer balans in het leven

Kennis en (heldervoelende) vaardigheden brengen jou verder met inzichten, bewustzijnsvergroting, rust, acceptatie en ontspanning. Je veerkracht zal groeien. Je leert op een andere wijze naar je leven te kijken en leert welke aanpassingen je nodig hebt. Het gaat om het principe van omdenken en hoe je meer in je eigen (levens)kracht komt. 

"Hoe kan jij het op een andere manier aanpakken ? Wat werkt voor jou?

Vele jaren ben ik werkzaam geweest in de hulpverlening. Begeleiding op psychosociaal gebied op hbo-niveau in de sector huiselijk geweld (individueel en groepsverband), op maatschappelijk gebied en werkend volgens de WMO (Wet maatschappelijke ondersteuning). De problematiek was divers en veelal gelaagd en besloeg meerdere leefgebieden.

Door eigen onderzoek, trainingen, workshops en opleidingen (o.a. Psycho Sociaal Werkende,  Fitvak, Medische Basiskennis volgens Platonormen, holistische massage en stoelyoga, diercommunicatie en verdieping mediumschap) ben ik gekomen tot waar ik nu sta. 

Sinds mijn jeugd ben ik hooggevoelig en voelde ik emoties/stemmingen aan bij mensen, in huizen, bij dieren. Ik vond dat de normaalste zaak van de wereld, maar kwam er op latere leeftijd achter dat andere mensen die gevoeligheid niet hadden. 

Mijn naam is Milly Datau en ik werk als energetisch therapeut en medium.

"Veranderen gaat immers nooit vanzelf, het gaat in kleine stappen, dan kom je ook vooruit". Je bent nooit te oud om te leren.