Referenties


Aura's

Ervaringen aura reading

*J., 56 jaar, (Leiden)"De reading van Milly heeft mij veel duidelijkheid gegeven in een vriendschap die moeilijk verliep. Haar integere en pure communicatie is uniek. Bedankt ! Ik kan het nu naast me neerleggen".

*F., 64 jaar (Coevorden);“ Al vrij snel na de reading merkte ik dat ik me rustiger voelde. Ik zat de laatste tijd weer veel ‘in mijn hoofd’, vandaar had ik veel vragen, piekerde en zo ging (te)veel aandacht naar verdriet …. Nu voel ik meer ruimte voor verbondenheid en positiviteit, geen behoefte meer aan antwoorden op die moeilijke vragen, kan het loslaten. Ik accepteer dat verdriet een onderdeel is van mijn leven, maar niet meer dan dat. Het voelde als een brok, dat verdriet. En nu voelt het alsof het is ‘opgelost’, vloeibaar is”.

*D., 24 jaar (Rotterdam);“Milly heeft een goede energie en weet wat ze doet. Ze neemt de beelden die ze door heeft gekregen samen met je door aan de hand van een van de vragen die je hebt gesteld. Ze vertelt de beelden op een suggestieve manier, wat ruimte geeft om ze samen te ontdekken. Kortom een fijne ervaring en zeker een aanrader als je met levensvragen zit”.

*M., 60 jaar (Den haag); "Het moest bij mij wel even bezinken ! Ik moest even vertragen, erover nadenken. De reading was verhelderend. Het gaf inzicht over mijn kind en ook over mezelf. Met name over mijn kind, dat ik nog bewuster werd dat ik op sommige dingen extra moet letten. Ik werd me weer bewust van mijn band met mijn moeder. De vrouwenlijn die je zag met mij, mijn moeder, mijn oma. Ook weer meer inzichten dat ik die vrouwenlijn niet altijd hoef te volgen. Ik ben bezig om de oude M. meer los te laten."

Meditatief

Ervaringen meditatieve oefeningen

*A., 36, (Den Haag);"Ik had bij de intake aangegeven dat ik meer tot mezelf wilde komen, uit mijn hoofd. Meer naar mijn lichaam wilde luisteren/voelen. Na de laatste sessie voelde ik een volledige ontspanning dankzij de adviezen en begeleiding. Er wordt goed naar je gekeken, het is persoonlijk, ze observeert je hoe je in je lijf zit.

Ik ga verder met de hoofdmassage".

*J., 20 jaar (Leiderdorp); “Ik voelde me erg ontspannen na de oefeningen. Ik heb regelmatig last van mijn onderrug en dat was daarna een stuk minder”.

*P., 52 jaar (Voorburg); Aan de hand van jouw verhaal zoekt ze naar een aanpak van jouw klachten die bij jou past. Dit doet ze door goed te luisteren en aan te voelen. Een prettige manier van samenwerken. Ik heb het als persoonlijk en warm ervaren.

Ontspanning

Ervaringen ontspanningsmassage

*M., 23 jaar (Leiden); Geen plekje huid wordt overgeslagen. Je komt tot een vrij snelle ontspanning in een korte tijd, zonder je kleren uit te trekken.

*S., 22 jaar (Delft);Ik kende dat gevoel van oren masseren niet zo. Dat was nieuw voor mij. Ik moest er even aan wennen maar ik voel me wel heel erg ontspannen. Het was fijn !”

*P., 55 jaar (Den Haag); “Ik voelde me na de massage erg energiek. Er zit altijd veel spanning in mijn rug en hoe een ontspannen rug voelt, dat voel ik pas weer na de massage.