Hulp aanvullende laagdrempelige zorg middels counseling.

Ik start altijd met een intake. Denk hierbij aan vragen als: ben je al naar de huisarts geweest, ben je bijvoorbeeld naar de fysio geweest, waar kan ik je bij helpen, gebruik je medicijnen, langdurig ? Ben je bekend met alternatieve geneeswijzen, welke ? De sessie(s) zijn goed te combineren met andere behandelingen en zijn vooral laagdrempelig. Een intake is belangrijk om een goed beeld te krijgen van wat er bij jou speelt, maar ook om prioriteiten vast te stellen.  

Hulp middels een aurareading. 

Een reading geeft dieper inzicht en zorgt voor meer bewustwording. Daarbij leer je om bepaalde gevoelens/gedachten een plek te geven. Het bevat meerdere facetten. Een aura is een energetisch veld dat constant verandert. Zelf ga ik in diepe meditatie om contact te maken met jouw auraveld. De reading geeft je inzicht in welke actie(s) je kan nemen. Loslaten, accepteren, verder onderzoeken of een nieuwe weg inslaan. Mocht je uitgebreidere informatie willen, dan neem ik contact met je op.

Lees ervaringen 

Hulp middels (meditatieve) oefeningen.

Omdat je daarmee je stressniveau aanzienlijk verlaagt. Als je lange tijd gespannen bent of onder druk staat, raak je uiteindelijk fysiek en emotioneel uitgeput. Je leert terug te gaan naar je zintuigelijke waarnemingen en die te ervaren zonder gedachten of (voor)oordelen. Rustiger te ademhalen. Zo ga je meer openstaan voor de signalen die je lichaam je geeft en leert ze beter te herkennen. Voorkomen is beter dan genezen

Lees ervaringen  

Hulp middels hoofd-schouder en nekmassage ?

Bij een holistische hoofdmassage komen ook je bovenrug en nekspieren ruim aan bod. De massagetechnieken die ik toepas zijn diep ontspannend, de weldadig warme stoomdoekjes ondersteunen dat. Kom ik extra gevoelige plekken tegen, dan geef ik die meer aandacht. Na 35 minuten ervaar je een diepe ontspanning die je zenuwstelsel en ademhaling kalmeert. Je laat het piekeren en tobben los. Zo krijg je meer ruimte in je hoofd en in je lichaam waardoor je je prettiger voelt.

Lees ervaringen