Hoe gaat jou dit helpen ?

De sessies zijn aanvullend (complementair) en zijn goed te combineren met 1e lijns zorg (bijv. huisarts, fysiotherapeut). Check ook thuisarts.nl waarin geadviseerd wordt dat massage bijdraagt aan vermindering van stress. Je kan het inzetten als voorbereiding voor een 1e lijnszorg of als aanvulling of als nabehandeling.

Readings.

Een aura is een energetisch veld, waar ik via mijn hoger bewustzijn contact mee maak. Via heldervoelendheid, soms afgewisseld door helderwetendheid, schrijf ik op wat ik zie in beelden en ga dat met je terugkoppelen.

Door in te voelen op je auraveld kan ik vragen beantwoorden waardoor je verder komt in je eigen ontwikkelingsproces. Het kan rust geven op de dingen die al eerder werden gevoeld op onbewust niveau maar nu helderder worden op een bewust niveau. Waardoor je actie(s) kan nemen of juist kan loslaten en accepteren. Het gaat erom dat je je eigen kracht aansterkt en leert bewust te kiezen voor je eigen pad. Bij ervaringen lees je zoal wat de redenen zijn waarom iemand een reading aanvraagt.

Lees ervaringen 

Ontspan door inspanning.

Waarom is dit goed ? Om je Stress niveau te verlagen. Het is niet fijn om voortdurend een hoog adrenaline gehalte te hebben, het put je uiteindelijk uit. Terug gaan naar de zintuigelijke waarnemingen van lichaam en hoofd. Bedank je lichaam maar voor alles wat het doet en alle opdrachten die je het geeft. De oefeningen zijn afgestemd op jouw behoeften, daarom eerst een intake. Door te leren jezelf meer rust en balans te geven in je leven voorkom je grotere problemen. Hoe kan je meer rust en balans vasthouden en het beter integreren in je leven.

Het leven heeft al genoeg uitdagingen in zich met allerlei taken en verantwoordelijkheden. Iemand is bijvoorbeeld moeder/vader, vriendin/vriend, werknemer/werkgever, dochter/zoon, zuster/broer, nicht/neef, tante/oom, mantelzorger/vrijwilliger), oma/opa, noem het maar op. Dat vraagt allemaal energie !

 Soms lukt dat niet altijd, dan zit het je tegen om allerlei redenen. 

Ik maak gebruik van oefeningen vanuit Pilates, Yoga, stoelyoga, ademhalingstechnieken en visualisatie. Het wordt op het individu afgestemd. 

Lees ervaringen  

Ontspan je schouders, nek en hoofd.

Door middel van een ontspannende massage startend bij de schouders, bovenrug, nek en daarna hoofd geef je je lichaam en hoofd meer rust.  

De drukpunten worden niet vergeten. Er wordt gebruik gemaakt van massage olie, haar olie en warme stoomdoekjes. Er wordt gelet op de ademhaling.  

Een laagdrempelige massage in korte tijd.

Lees ervaringen