Hulpverlening

Counseling

Tijdens een intake vertel je waar je meer zicht op wil krijgen. Je wordt geholpen om een genuanceerd inzicht te krijgen in hoe het probleem is ontstaan en welke invloed het op je heeft. In aspecten van werk, relatie(s) en je eigen kracht.

Je maakt gebruik van mogelijkheden die voor jou nog onbekend zijn. Je ontwikkelt meer kennis en daardoor ook je vaardigheden. Onder andere door de focus te leggen op introspectie, spiegelen, feedback en reframen. Je zult jezelf beter kunnen begrijpen, kunnen verbeteren en/of accepteren.

Bij counseling ‘plus’ kan, in overleg, ook een reading worden gedaan. Dit geeft een extra verdiepingslaag op de psycho sociale factoren die besproken worden.

Fotoreading 

Een reading geeft dieper inzicht en zorgt voor meer bewustwording. Daarbij leer je om bepaalde gevoelens/gedachten een plek te geven. Het bevat meerdere facetten. Een aura is een energetisch veld dat constant verandert. Zelf ga ik in diepe meditatie om contact te maken met jouw auraveld. De reading geeft je inzicht in welke actie(s) je kan nemen. Loslaten, accepteren, verder onderzoeken of een nieuwe weg inslaan. Mocht je meer informatie willen, neem contact op ivm gratis intake.

Lees ervaringen 

Begeleide meditatie

Om zo het stressniveau te verlagen. Als je lange tijd gespannen bent of onder druk staat, raak je uiteindelijk fysiek en emotioneel uitgeput. Je leert terug te gaan naar je zintuigelijke waarnemingen en die te ervaren zonder gedachten of (voor)oordelen. Rustiger te ademhalen. Zo ga je meer openstaan voor de signalen die je lichaam je geeft en leert ze beter/eerder te herkennen. Voorkomen is beter dan genezen

Lees ervaringen  

Hoofd, schouder en nek massage.

Bij een holistische hoofdmassage komen ook je bovenrug en nekspieren ruim aan bod. De massagetechnieken die ik toepas zijn diep ontspannend, de weldadig warme stoomdoekjes ondersteunen dat. Kom ik gevoelige plekken tegen, dan geef ik die meer aandacht. Na 35 minuten ervaar je een diepe ontspanning die je zenuwstelsel en ademhaling kalmeert. Je laat het piekeren en tobben los. Zo krijg je meer ruimte in je hoofd en in je lichaam waardoor je je prettiger voelt.

Lees ervaringen